Imaginea si atitudinea in fata camerei de filmat / behind the scene

Atitudinea in fata camerei de filmat

Imaginea si atitudinea în fata camerei de filmat / behind the scene in videochat

Am decis sa scriu aceasta postare deoarece sunt cateva aspecte foarte importante în videochat. IMAGINE – ATITUDINE – COMUNICARE.

Ca in orice domeniu de live streaming imaginea si atitudinea in fata camerei de filmat are un rol decisiv in ceea ce priveste prima impresie.

O imagine ingrijită , la moda va atrage cat mai mulţi privitori. Imbracamintea, parul trebuie sa arate spectaculos, sa fie altceva decat ceea ce vad membri in alte camere de chat. Tinutele trebuie sa fie variate, dar adaptate in pricipui pe caracterul vostru.

MAKE UP, trebuie sa arate impecabil, nu prea strident , nici prea sters.  De exemplu, un model tanar care joaca un rol de young & sweet girl va folosi un make- up cât mai natural. A fetish model va putea adopta un machiaj adaptat rolului pe care il joaca.

Atitudinea in fata camerei de filmat – OK, am vorbit despre imagine , care aduce mult public in camera, acum sa vedem cum il menţinem in camera.  Aici conteaza doar atitudinea. Cu cat esti mai plina de viata,  mai entuziasmata vei reusi sa tii publicul mai mult in camera ta. A happy mood intotdeauna da bine pe camera, o persoana care rade si dansează va avea un super succes.  ATITUDINEA CONTEAZA!  Membrii vor sa se relaxeze, nu sa te auda ca te plangi de probleme, de astea sunt satui.

ATITUDINEA E SEXY!

O atitudine misterioasa poate tine membrii in camera mai mult decat un nude show. Incercati sa fiti prietenoase pana la o limita, apreciati membrii care vorbesc frumos, nu doar cei care dau tips. Un membru poate cumpara oricand tokensi si va poate rasplati amabilitatea. ATITUDINEA CONTEAZA!

Un alt rol important, pe langa imagine si atitudine, il are comunicarea, nu ezitati sa vorbiti , just keep talking.

Cand aveti foarte multi viewers in camera încercati sa fiti amabile cu toti. Nu inseamna sa raspundeti la fiecare intrebare in parte, sau sa le îndepliniţi toate dorintele. Fixati-va un tel,  iar pe masura  vorbiti cu membrii, cantati-le , juca-ti un joc, dansati.

O alta fata a videochatului de care multe modele habar nu au este relatia model – membru  care este foarte importanta.

Despre acest subiect vom vorbi în urmatoarea postare.

Stay tuned!

pupici, Monik

#EnjoyWoman 

 

ENJOY STUDIOS BACAU

2 Comments on “Imaginea si atitudinea in fata camerei de filmat / behind the scene”

  1. Nu toate modelele de videochat au atitudine, iar acest lucru este un avantaj pentru cele care lucreaza in industrie, trebuie sa fii cat mai extrovertita daca iti doresti sa ai un succes imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *