Importanta unui program organizat in videochat

Importanta unui program organizat in videochat

Importanta unui program organizat in videochat

Programul petrecut online este unul dintre factorii importanti in activitatea de videochat. Acest detaliu definiste succesul dinttre un model bun si un model amator.
Importanta unui program organizat in videochat, fie ca lucrezi de acasa sau de la studio,  te va avantaja inca de la început. Atunci cand membrii se vor întoarce sa te vada la o ora la care ei ştiau ca obisnuiesti sa fii online si acum nu esti.  Acest lucru nu va face decat sa ii indrume catre alte modele.
Pe orice site de videochat, modele care stau mai mult online vor fi promovate deoarece dupa cum bine ştim fiecare site isi aduce trafic prin propriile metode, iar traficul directionat catre o camera offline nu va aduce castig nimanui.

Alte cateva detalii despre importanta unui program organizat in videochat

Un program bine stabilit de 7-8 ore online pe zi este un program ideal, tinand cont ca si un servici normal are acelasi program.
In functie de diferite fusuri orare pe site-uri beneficiezi de un anumit trafic, de aceea este bine sa nu te demoralizezi cand vezi ca o ora merge mai prost, pentru ca nu se stie ce aduce ora viitoare.

Mult succes!

EnjoyWoman

pupici, Monik

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *