Arta Conversatiei in domeniul de videochat, limbajul corpului

Arta conversatiei in domeniul de videochat

Cateva detalii despre arta conversatiei in domeniul de videochat

Buna dimineata, astazi vom vorbi despre arta conversatiei in domeniul de videochat.

Nu de multe ori v-ati intrebat cum trebuie sa procedati in fidelizarea membriilor pentru ca acestia sa se intoarca in camerele voastre. Astfel, prima oara vom incepe prin a defeni anumiti termeni.

Ce este chat room? Multi dintre membrii care ajung pe site-urile de videochat sunt persoane in căutare de a conversa, de a se relaxa si de a se simti bine. Astfel, in acest domeniu, chat room-ul este o fereastra/o comera in care ai posibilitatea de a interactiona cu modelul care este online.

In domeniul de videochat, modelul care este online, depune 80% efort psihologic si 20% fizic. De ce? Probabil multe persoane se gandesc ca munca de model online presupune doar show naked – GRESIT- tot procesul este ca in viata reala. Atunci cand cunosti un barbat, primul lucru pe care il faci este sa interactionezi cu el sa faceti schimb de idei si opinii. Acest lucru se intampla si in  procesul online, membrul trebuie cucerit si ascultat. Probabil multe dintre noi spunem, ce este atat de greu sa asculti pe cineva?! Dar imaginativa cum este sa ascultati 20-30-80 de membrii in acelasi timp.

Un model online devine un psiholog pentru membrii si prin urmare stapaneste foarte bine arta conversatiei in domeniul de videochat.

Nimic nu este mai interesant intr-o camera, decat o conversatie inteligenta, prietenoasa si o atitudine relaxata, completata de o poziție sexy a corpului. Iubesc sa vad  in camerele modelelor care povestesc ce au facut in decursul zilei, cu cine s-au intalnit ieri si unde isi vor face urmatoarea vacanta – si – surprinzator acestea au si castiguri mari!

Limbajul corpului, este o arma a seductiei, atat in acest domeniu cat si in viata de zi cu zi. Cu ajutorul acestui limbaj, o femeie exprima cu usurinta dorinta,  pasiunea si sexualitatea fata de un barbat fara a depune prea mari eforturi. Limbajul corpului si toate lucrurile ce tin de comunicarea non-verbala, sunt detalii ce fac diferenta.  De asemenea, chiar daca aceasta activitate se desfasoara in fata unei camere web, orice femeie/model trebuie sa stie cat de important este modul in care priveste un barbat. Astfel, contactul vizual trebuie pastrat mereu catre camera web, in felul acesta interlocutorul va vedea din partea modelului interes, atentie si curiozitate.

O converstaie inteligenta intotdeauna va ramane in mintea membrului, si el se va intoarce mai mult pentru asta decat pentru un naked show!

ENJOY STUDIOS BACAU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *