Promovarea – Social Media in domeniul de videochat

Social Media in domeniul de videochat

Social Media in domeniul de videochat

Ca si in alte domenii , promovarea  sta la baza dezvoltarii afacerii si in atragerea unui numar cat mai mare de resurse.

In Romania, exista tot mai multe speculatii despre acest domeniu . Astfel, studiourile de videochat au constientizat necesitatea informatiilor despre  modul de lucru.

Pentru inceput trebuie sa intelegem ca domeniul de videochat este o adevarata industrie, „Tara noastra este lider mondial in domeniu si, in acelasi timp, un important contributor la bugetul de stat in conditiile in care estimarile ne arata ca vorbim de o afacere de 100 de milioane de euro anual”, se arata in comunicatul presei Ziarul Financiar. Potrivit sursei, in prezent, in Romania exista 100.000 de modele si aproximativ 3.000 de studiouri.
Astfel, aceasta crestere a afacerii de de acest gen a dus la schimbari majore , crescand  pretentiile studiourilor si ale modelelor, devenind imperativa utilizarea retelelor de Social Media in domeniul de videochat.
In prezent, 4 din 5 studiourile din Romania au un departament de Marketing si/sau o persoana responsabila de promovare.

Rolul si necesitatea platformelor de social media in domeniul de videochat, cu scopul de dezvoltare a afacerii si de a crea trafic catre site, a dus la utilizarea tot mai frecventa a platformelor de socializare precum Facebook/Twitter/Instagram/Youtube.

De asemenea, modelele cu experienta stiu cat de importanta este relationarea cu publicul  si de a incarca mereu continut relevant.
Ca si platforme recomandate pentru modele, Twitter-ul este la ora actuala cea mai utila si accesibila platforma. Avand in vedere libertatea in postarea continutui nude / non-nude.
Deoarece rolul acestor conturi  este de promovare a modelelor,  indicat este sa se posteze cat mai des continut interesant . De asemenea un link direct catre camera modelului promovat este absolut necesar.

Nu uitati! Hastag-urile, au devenit foarte populare iar in consecinta observ zilnic, tot mai des ca sunt folosite gresit.

Rolul hashtag-ului este unic si simplu, de a grupa toate mesajele  intr-o unica cautare a unei categorii.
Sper ca articolul de mai sus sa iti fi fost util.    

#EnjoyWoman 

 

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *