Tips and Tricks pentru imbunatatirea activitatii in videochat

sa imbunatatesti activitatea de videochat

 Tips and Tricks pentru imbunatatirea activitatii  in videochat.

Cum sa imbunatatesti activitatea de videochat – Ca sa ai sanse reale in activitatea de videochat, trebuie sa dai o foarte mare atentie detaliilor ce  fac diferenta. Calitatea camerei (video), sunet, decor, outfituri, efectiv la experienta pe care i-o poti oferi membrului.

De ce este importanta aparatura si cum te poate ajuta sa imbunatatesti activitatea de videochat?

 Atunci cand vine vorba de imbunatatirea activitatii de videochat aparatura joaca un rol foarte important in intr-un studio. Trebuie sa folositi  camere Hd si microfoane profesionale.

Pe orice site pe langa seriozitate, perseverenta, unicitate, respectarea unui program este important si urmatorul aspect: obtinerea iconitei HD.

Imaginea trebuie sa fie foarte clara , nu pixelata sau in ceata – aceasta va alunga membrii din camera. De asemenea, puteti folosi diferse efecte precum focalizarea camerei pe corp iar fundalul sa fie blurat.

Sunetul este la fel de important ca si imaginea deaorece membrii vor sa te auda, vor sa inteleaga ce vorbesti iar cu cat sunetul va fi mai aproape de realitate cu atat ii va retine mai mult in camera.

Un aspect important sunt si luminile, luminile trebuie sa fie reci, pentru a oferi un aspect frumos corpului cat si a camerei. Se stie ca lumina influenteza foarte mult calitatea video, atat intr-un mod pozitiv cat si intr-un mod negativ. 

Renuntati la luminile galbene sau camere intunecate sau chiar filtre de culoare. Multe dintre modele isi ajusteaza camera cu o culolare predominanta, precum roz. Acest lucru este gresit, membri cauta claritate si realitate nu filtre de Instagram.

Imagine ingrijita

“O femeie plina de incredere va fi mereu frumoasa!”

Aspectul in fata camerei trebuie sa fie cat mai natural. Trebuie renuntat la tocurile de de 20 de centimetri, si unghiile de 5 centimetri. Adoptati un stil, feminin, senzual, clasic si natural. Machiajul trebuie sa fie discret si clasic, manichiura si pediuchiura ingrijita , in culori naturale.

Imbracamintea pe care o purtam in fata camerei trebuie sa fie decenta, clasica, bussines. Aceastea trebuie alease in culori vesele nu negru sau gri, deoarece aceste inspira tristete. O culoare vesela precum galben, portocaliu, roz ne duce cu gandul la primavara, la vara, si aduce veselie in suflet.

Respectul fata de sine

Intotdeauna vor exista membrii care iti vor strica dispozitia sau iti vor cere  diverse lucruri pe bani putini. Secretul este ca tu ca model trebuie sa intelegi si sa refuzi de a te vinde. Trebuie sa renunti in a continua sa faci lucruri de care nu te simti confortabil.  

Cu cat vei fi mai accesibila cu atat vei pierde bani.

O femeie care nu arata prea multe in fata camerei intotdeauna va fi misterioasa si va atrage.

Cu drag, Ale

#EnjoyWoman 

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *