Minte, caracter si personalitate – reteta succesului intr-un studio de videochat Bacau

Reteta succesului intr-un studio de videochat

 Minte, caracter si personalitate – reteta succesului intr-un studio de videochat Bacau

Datorita stresului cotidian, multi dintre noi, avem zile bune si zile proaste. Uneori, in viata, avem nevoie de cateva zile proaste, pentru a le mentine pe cele bune in perspectiva. Astfel, starea de spirit in domeniul de videochat este detaliul care sta la baza activitatii unui model. Este foarte important sa ne detasam de toate problemele in momentul in care intram in online.

Noi, echipa Enjoy Studios Videochat Bacau, ne-am propus sa impartasim , cateva dintre secrete succesului modelelor noastre.

Avand in vedere ca in acest domeniu, activitatea se desfasoara exclusiv in fata camerei web, relatia dintre model-membru este dificila. Membrul cauta sa se simta relaxat si amuzat. Astfel, stare de spirit din camera de chat este foarte importanta. Starea de spirit o creezi TU.

Niciodata, sa nu te feresti sa excluzi din camera membri nepoliticosi care iti provoaca o stare inconfortabila. Starea ta de spirit si respectul de sine sunt cele mai importante in activitatea ta.

Tu reprezinti un motorul de energie pozitiva, de stare de bine. Multi membri se vor intoarce la tine datorita pozitivitatii pe care le-o inspiri.

Atitudinea ta din fata camerei trebuie sa fie naturala, pozitiva, plina de viata. O persoana carismatica,pozitiva si optimista va face membrii sa doreasca o relatie mai personala cu tine.

Alte detalii despre reteta succesului intr-un studio de videochat:

De asemenea, un aspect foarte important ar fi; Niciodata sa nu faci compromisuri! Multe dintre modele ajung sa faca lucruri doar din dorinta de a se dezvolta financiar. Gresit! Nu fa nimic din ceea ce nu te face sa te simti confortabil. Incredera in tine este cea mai importanta! Imaginea ta conteaza! Iar imaginea pe care tu ti-o formezi in fata membriilor ii vor invita pe ei sa se comporte astfel.

I. Exercitiu dinainte de sesiune: fii relaxata, fara graba, savureaza-ti cafeauna in liniste alaturi de micul dejun. Prepuneti un obiectiv pentru ziua in curs. Pregateste un playlist dedicat. Intra in rol!

II. In timpul sesiunii: Creeazati un program stabil; 6-8-10 ore. Este foarte important sa ai un program zilnic stabil impreuna cu zilele libere. Nu uita, cu cat petrecem mai multe ore online, cu atat avantajele sunt numeroase. De asemenea, un alt aspect ar fi respectarea orelor de intrare si de iesire din sesiune. Membrii se vor obisnui sa te gaseasca intr-un anumit interval orar. Pentru membrii este foarte important ca tu sa vii la ora exacta, altfel ai mari sanse de a ii pierde.

De asemenea, cum programul de munca este important, nu trebuie sa uitam si de ceasul biologic. Este esential ca un model de videochat sa isi respecte timpul de odihna si programul de somn. Sistemul imunitar trebuie sa fie puternic. Datorita activitatii solicitante pentru a avea un succes trebuie sa nu uitam sa ne si odihnim.

Pauzele din timpul online NU SUNT OK.Poti sa iti iei o pauza de 2-3 minute maxim. Insa, trebuie sa fii constienta ca vei munci din nou la intoarcere. 20% dintre membrii isi vor pierde rabdarea si vor pleca.

 Intr-un studio de videochat niciodata nu vei putea obliga modelele sa faca anumite compromisuri in program si/sau in activitatea lor. Insa mereu, noi, le sfatuim ce este mai corect si ideal. Astfel, rezultatele se vad in functie de munca fiecaruia.

„Daca vrei sa ai succes, trebuie sa-ti creezi propria cale. Nu este suficient sa mergi pe aceleasi urme pe care au mers si cei de dinaintea ta” spune John D. Rockefeller

„Formula succesului: Trezeste-te devreme si munceste din greu” ne spune Jean Paul Getty

„Focusul ar trebui sa fie pe ceea ce tu, ca femeie, exprimi diferit de celelalte femei”

Ce am invatat astazi despre reteta succesului intr-un studio de videochat?
 1. No stress. Elimina orice sursa de stres.
 2. Stare de spirit din camera de chat o creezi tu.
 3. Tu reprezinti un motorul de energie pozitiva, de stare de bine.
 4. Atitudinea ta din fata camerei trebuie sa fie naturala, pozitiva.
 5. Niciodata sa nu faci compromisuri.
 6. Incredera in tine este cea mai importanta!
 7. Imaginea pe care tu ti-o formezi in fata membriilor ii vor invita pe ei sa se comporte astfel.
 8. Focusul ar trebui sa fie pe ceea ce tu, ca femeie, exprimi diferit de celelalte femei.
 9. Nu uita sa dormi!
 10.  Fii relaxata inainte de sesiune.
 11. Respecta programul.
 12. Renunta la pauze.

 

Cu drag, Ale

 

#EnjoyWoman 

ENJOY STUDIOS BACAU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *