4 motive pentru care un model de videochat are succes la ENJOY

succes in videochat

4 motive pentru care un model de videochat are succes la ENJOY

De ce au modelele succes in videochat la Enjoy?

Noi, cei de la Enjoy, suntem un studio de videochat cu o experienta de 17 ani in domeniu. Resursele pe care le oferim zi de zi dovedesc faptul ca  suntem profesionisti. 

Din dorinta de a transforma jobul dintr-un studio de videochat intr-o activitate placuta inca de la bun inceput, alegem sa oferim o experienta facila pentru fiecare model.

Inca din prima clipa, cand decizi sa te angajezi la Enjoy Studios Videochat Bacau, primesti tot suportul si ajutorul necesar, pentru a invata rapid si pentru a te dezvolta in cadrul studioului.

“Daca A reprezinta succesul in viata, Atunci A= x+y+z, in care x reprezinta munca, y reprezinta joaca, iar z sa stii sa-ti tii gura. – Albert Einstein.”

“Succesul presupune pregatire, disciplina si multa munca. Dar daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari. – David Rockefeller”

Alte motive pentru care modelele au succes in videochat la Enjoy

Suport & resurse;

Daca vei alege sa colaborezi cu noi, vei primi sprijin total. Aparatura performanta, training specializat in utilizarea tehnologiei specifice, cat si in invatarea limbii engleze si/sau franceze, plus cele mai bune sfaturi si secrete , care te vor ajuta sa ai rezultatele dorite. De asemenea, avem un departament de marketing care o sa te ajute in promovare si la imaginea ta Social Media.

Training clasic & Training personalizat

Programul de training pe care vi-l oferim este gratuit si se desfasoara pe parcursul mai multor etape, in functie de modul de evolutie al modelului. Experienta nu este un criteriu de recrutare, deoarece specialistii nostri sunt gata sa va initieze in arta videochatului.

Rezultatele au demonstrat ca training-urile fac diferenta dintre un model de top si unul mediocru. Astfel, in primele luni fiecare model nou in studio vor avea un trainer care sa le fie alaturi, sa le ghideze si sa le sustina, de la inregistrare pana la interactiunea cu membrii.

De asemenea, in cadrul studioului, modelele beneficiaza si de training personalizat alaturi de un trainer personal. De ce facem asta? Mereu cand vedem modele cu potential, dorim sa le dezvoltam cat mai frumos si sanatos posibil. Astfel, traierul personal are menirea de a descoperi modelul si de a il face sa infloreasca. Incepand de la detalii fizice pana la modul de abordare a conversatiilor si a situatiilor dificile.

Bonusuri

In primele 2 saptamani fiecare model are un procent de 100% din incasari. Echipa Enjoy, doreste sa incurajeze modelele si sa le ofere o motivatie in plus pentru a atinge succesul cat mai repede. In plus, studioul nostru le ofera si outfituri, pentru ca ele sa se simta increzatoare, si motivate.

Click pe alte bonusuri

Profile & Promovare &Traffic

Fiecare model Enjoy, beneficiaza de profile de lucru personalizate, sedinte foto, promovare din partea site-urilor colaboratoare cat si traffic de membri in camera.

P.S Ne dorim sa iti oferim cele mai bune conditii si un cadru perfect pentru dezvoltare. Te asteptam sa te convingi si tu pentru a incepe o frumoasa colaborare!

 

Cu drag, Ale

#EnjoyWoman 

 

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *