5 lucruri care influenteaza durata unei sesiuni de videochat

5 lucruri care influenteaza durata unei sesiuni de videochat

Durata unei sesiuni de videochat poate fi influentata de lucruri minore, carora uneori tu ca model nici nu le dai importanta. Unele aspecte puse la un loc fac un intreg care fac diferenta dintre un castig mic si unul mai consistent.

1.Mimica fetei
Joaca un rol mai mult decat important deoarece exprima starea ta interioara, dispozitia in care te afli. Nimeni nu va sta mult timp alaturi de un model trist sau stresat.
O fata vesela va atrage intotdeauna, va transmite bucurie.
Membrii vin pe site sa uite de problemele zilnice, sa se destreseze, de aceea cauta sa evite modelele triste si/sau plictisite.

2.Limbajul corpului
Limbajul corpului face cat o mie de cuvinte, acesta poate trada ce cuvintele nu spun. Diverse gesturi si miscari pe care un model le face pot exprima stari de furie, tristete, nerabdare, veselie, entuziasm. Buzele, transmit in mare parte starea emotionala.
Specialistii au stabilit ca 93% din comunicarea umana este cea non-verbala trasmisa prin limbajul corpului.

3. Limba engleza
Cunoasterea limbii engleze nu este optionala ci este o necesitate. 90% din membrii platitori sunt din afara Romaniei si fara a cunosate o limba de circualtie internatioanala este pur si simplu imposibil sa comunici cu ei, sa te experimi si sa tii legatura.

4. Cultura generala
Cultutra generala are rolul ei. Pe site-urile de live chat se invart diversi membrii foarte bogati si inteligenti care au ales cariera in detrimentul familiiei.  Acestia vor doar sa gaseasca o persoana prietenoasa cu care sa isi bea ceaiul online in fiecare seara cand ajung acasa, cu care sa discute cum le-a fost ziua si ce palnuri de viitor au. Nimic mai simplu, cu acest tip de membrii puteti vorbi orice, despre ultima carte citita, despre ce tara doriti sa vizitati in urmatorul concediu, despre planuri de afaceri chiar.

5. Aparatura tehnica
Nu in ultimul rand aparatura folosita trebuie sa fie de calitate, imaginea sa fie HD sau 4k si sa nu se intrerupa. Sunetul sa se auda clar.

Aceste mici detalii fac diferenta intre un model clasic si unul de succes. Abiliatea de a-ti castiga membrii se invata in timp, exact ca o prietenie in viata reala.

#EnjoyWoman 

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *