Site premium vs. site freemium – unde sa lucrezi?

VIDEOCHAT

Site premium vs. site freemium – unde sa lucrezi?

La Enjoy Studios Bacau colaboram cu cele mai cunoscute site-uri de videochat din lume, iar modelele noastre ajung sa castige chiar si peste 10.000 de dolari pe luna. Astfel, in cadrul acestui articol vom vorbi despre cele 2 mari categorii de site-uri de livechat.

Prima categorie ar fi, site-ul premium – vom vorbi depre Jasmin.com. Aparut in 2001, este la ora actuala cel mai popular site premium de videochat. Este un site de tip glamour care se bazeaza in principal pe comunicarea modelelor cu membrii.

One to one privat. Pe acest site banii se castiga efectiv din privat chat, one to one, sau mai exista si varianta de grup privat. Zona de free se baseaza foarte mult pe teasing si in capacitatea modelelor de a atrage membrii in zona de privat. Pretul este pe minut si ai posibilitatea de a alege intre 1.99$/min – 4.99$/min.

Reguli aspre. Site-urile premium au de obicei reguli pe care daca le incalci esti penalizat, ti se poate suspenda contul cateva zile pana la a-ti inchide contul. Nu este acceptata nuditatea in free, nu ai voie sa iesi din raza camerei si nu ai voie sa iti promovezi retelele de social media/site personal.

Traffic directionat. Traficul este mai slab decat pe site-urile freemium, poate si datorita faptului ca in zona de free chat nu prea ai ce vedea, doar cei ce platesc primesc atentia cuvenita.

Adminii site-ului directioneaza traficul catre modelele care isi resprecta programul de 80 de ore pe perioada, au lumina buna in camera si decor glamour. Modele trebuie de asemeni sa poarte tinute sexy, colorate si atragatoare.

Un alt aspect important aici este acela ca iti trebuie periodic poze si videoclipuri profesionale pe care sa le incarci pe profil. Cu cat mai multe vei incarca cu atat site-ul te va promova si ai sansa unui castig din fanclub.

Un plus il are zona de live support unde poti gasi raspunsuri la orice ora din zi si din noapte, referitor la orice nelamurire atat tehnica cat si profesionala.

Daca respecti cerintele site-ului care sunt in detaliu prezentate pe site ai toate sansele sa ajungi un model de top .

Site freemium – cel mai popular dar si printre cele mai noi este Chaturbate-ul, aparut in anul 2011, este site-ul cu traficul cel mai mare la ora actuala.

Este un site fara prea multe reguli aspre – ai libertatea de a face ce vrei in fata camerei, poti sta online din ce camera vrei , poti sta imbracat/dezbracat fara sa fii penalizat.

Nu cer un anumit decor, sau lumini profesionale, dar cu cat calitatea de live si audio pe care o oferi membrilor e mai buna , cu atat ii vei tine mai mult in camera.

Pozitia pe site e in functie de activitatea modelului , de cum stii sa te faci placut, de abilitatea de a-ti tine membrii alaturi.

Castigurile se ridica la sume destul de mari. Site-ul dispune de multe aplicatii si intrumente pe care le poti folosit in camera, jocuri, goaluri si multi-goaluri. Ai posibilitatea de a-ti promova retelele de social media, site personal sau poti vinde acces pentru Snapchat, Kik sau Whatzup, unde sa distribui continut pentru membrii platitori.

De asemeni pe acest site iti poti vinde galerii de poze si/sau videoclipuri nude/non-nude, iar aceastea nu trebuie neaparat sa fie facute foarte profesinal.

Este un site care a fost concuput pe premisa de a promova modele amatoare care lucreaza de acasa.

#EnjoyWoman 

ENJOY STUDIOS BACAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *