Sfaturi generale pentru modele videochat by Enjoy Studios Bacau

videochat

Sfaturi generale pentru modele videochat

Orice persoana a auzit macar o data in viata despre activitatea de videochat. Chiar daca este o activitate destul de mediatizata, exista multe persoane care nu stiu despre ce este vorba in aceast domeniu.

Sunt multe modele care inainte sa se apuce de activitatea de videochat, incep sa se documenteze de pe internet despre sfaturi generale, ceea ce este foarte bine. Astfel, cu ajutorul acestui articol vom prezenta cateva sfaturi generale pentru modele la inceput de drum.

Nu stati crispate si stresate

Persoanele care vad partea plina a paharului se pot autocontrola pentru a depasi provocarile. Potrivit psihologilor, gandirea pozitiva legata de obtinerea unui lucru te poate ajuta sa obtii ceea ce doresti.

De foarte multe ori, vad camere de live chat cu modele triste, stresate, ingandurate. Astfel, va propun o tema pentru acasa . Incercati sa urmariti o perioada de timp cateva modele de top. Urmariti expresia fetei, limbajul trupului si felul in care acestea se adreseaza membrilor.

Pe aceste site-uri nu este totul numai lapte si miere, multi membri trimit tips notice-uri cu tot felul de cerinte ciudate. Tu trebuie sa iti propui un goal cand intri online. Asta nu inseamna ca daca 10 membrii ti-au trimis tips-uri cu diferite cerinte acum tu o sa incerci sa le indeplinesti pe toate. Nici gand de asa ceva. Incerca sa nu iti schimbi expresia fetei la aceste cerinte, pastreaza-ti un zambet discret, nu sa razi in hohote – in conditiile in care fereastra de chat e alba. Daca vei incepe sa indeplinesti doar dorintele acestora pe tips-uri mici iti vei pierde ceilalti membrii din camera, si nu numai atat , dupa ce vei indeplini cerintele celor care au tipsat si acestia vor iesi imediat din camera ta, pentru ca te-ai vandut ieftin si ei au obtinut imediat ce vroiau- si atunci de se sa mai ramana in camera ta? Binenteles aici nu vorbim de big tippers, care iti pot trimite de la 1000 tokens in sus – dar din proprie experienta – acestia nu prea au cerinte. Ei o fac doar sa te vada fericita sau zambind.

Invatat-ti sa va controlati expresia fetei, invatat-ti sa cititi camera, sa vedeti dincolo de culorile membrilor. Ganditi-va ca de partea cealalta sunt persoane reale , simtiti-va ca intr-un cerc de prieteni.

Nu va vindeti pe doi bani

Am tot auzit fraze de genul ca unele modele care utilizeaza tip meniuri cu preturi mici trag activitatea de videochat in jos. Eu personal am o alta parere si anume ca cu cat iti vei pastra un nivel inalt al preturilor cu atat vei fi mai mult apreciata si cu atat vei atrage mai mult. Este exact ca in viata reala, o femei mai greu abordabila atrage mister in jurul ei.

Urmaresc zilnic camere de chat pe site-urile freemium si tot ce vad sunt nude-uri , exact asta vad si membrii. Ce ma atrage pe mine personal intr-o camera este un model prietenos care vorbeste cu membrii, care zambeste frumos, care poarta un outfit colorat.

Adreseaza-te membrilor in grup

O alta mare problema cu care se confrunta multe modele este aceea de a avea tendinta de a se adresa mai mult celor care tipseaza sume mari. Ceilalti membrii se simt ignorati si ies din camera. Iar cu timpul acesti big tippers nu vor mai tipsa la fel de mult deoarece ei au atentie exclusiva – de ce ar mai tipsa ?

Ca model incepator ai zice ca asta e cheia succesului , ca ai prins balena, dar e total invers. Cu cat te vei adresa membrilor in grup , cu atat ii vei face pe unii sa tipseze mai mult pentru a iesi in evidenta si pentru a-ti capta atentia. Nu folosi-ti mesajele private! Sa vorbiti doar in mesaje private si sa aveti fereastra de chat alba e ca si cum ati fi atente pe alte site-uri. Cei care va scriu in free se vor simti ignorati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *