De 1-2 martie, echipa Enjoy Studios Bacau, va invita la “Ziua Portilor Deschise”

De 1-2 martie, echipa Enjoy Studios Bacau, va invita la “Ziua Portilor Deschise”

Prejudecati la tot pasul. De ce?

In urma experientei noastre am observat ca lipsa de informare este dezavantajul ce loveste industria videochat-ului in Romania. Potentialele modele din cadrul interviurilor vin des cu idei si afirmatii lipsite de adevar. Astfel, lipsa de informare este principala cauza pentru care potentialele modele, doamnele/domnisoarele cat si societatea romaneasca critica industria videochat-ului.

Aceasta actiune pe care o vom aborda prin intermediului evenimentului „Ziua Portilor Deschise” are ca principal scop, prezentarea studioului cat si a industriei din care facem parte. Toti curiosii care doresc sa vada ce se afla intr-un studio de videochat cat si ce reprezinta munca de model sunt invitati sa vina in zilele de 1-2 martie la sediul nostru din Bacau.

Noi, echipa Enjoy, nu avem nimic de ascuns si suntem mandri de munca si de rezultatele de pana in prezent. Astfel, speram ca prin intermediul acestui eveniment sa putem informa corect participantii despre ce inseamna industria din care facem parte.

Asadar, 1-2 martie intre orele 10:00-14:00 sunt asteptate toate domnisoarele/doamnele in sediul nostru de pe 9 Mai, nr. 78, la o cafea, prajiturele, martisoare si o prezentare a studioului.

Pregatiti-va intrebarile, pentru ca echipa Enjoy o sa fie la dispozitia dumneavoastra cu orice informatie.

#EnjoyWoman 

ENJOY STUDIOS BACAU

 

 

*Conform politicii interne: Pentru pastrarea confidentialitatii cat si a sigurantei persoanelor din cadrul studioului, vizitatorilor de sex masculin le este interzis accesul in studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *